hero image

Team section not working on certain Internet Browsers

Home Forums WordPress Themes Electra Team section not working on certain Internet Browsers

Forums WordPress Themes Electra Team section not working on certain Internet Browsers

PLEASE NOTE A RECENT CHANGE:
The forum is read-only. Please submit any support request here.

Tagged: ,

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  reinos 2 years, 10 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts

  • reinos
    Member
    Member
    #72989

    I am using Tesla’s Electra theme and on the “About” page I am using the “TEAM” add on. I am using it to show bios of speakers at the event. However, it works fine on Chrome but when I use Firefox and Safari that feature doesn’t work so well. When I click on the individual photos, it just refreshes the page and doesn’t go to that individuals bio.


    mihai
    Member
    Member
    #73021

    Hello,

    Please send your WP (WP installation URL, WP username, WP password) and FTP (FTP host, FTP username, FTP password and optional: FTP port) credentials as a reply to the email you just got from us that contains this thread. This message will be kept private and only TeslaThemes support staff will see it. Once we get them, your issue will be resolved much quicker.
    Thanks for understanding.

    Regards.


    reinos
    Member
    Member
    #73039

    We went with a different layout to fix this dilemma. So we are good for now. Thank you for the response!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

Team section not working on certain Internet Browsers

Home Forums WordPress Themes Electra Team section not working on certain Internet Browsers

[i]
[i]
[i]
[i]