hero image

Toggle List title doesn't get rid of question mark

Home Forums WordPress Themes Electra Toggle List title doesn't get rid of question mark

Forums WordPress Themes Electra Toggle List title doesn't get rid of question mark

PLEASE NOTE A RECENT CHANGE:
The forum is read-only. Please submit any support request here.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts

  • jpassarella
    Member
    TT Client
    #28688

    I changed the Toggle list display on the home page to different wording, from WHY CHOOSE US? to FAQ, but the ? at the end remains, so it reads FAQ? instead of just FAQ. How do you get it to drop the unnecessary “?” if not in the the title=”XX”?


    Tesla
    Member
    Member
    #28747

    Please check the main ticket reply !


    Tesla
    Member
    Member
    #28814

    Hi there,

    Sorry it was my mistake, I have answered to another client but the same question,

    Q1: We just have launched a theme update with the fix

    Q2: Yes, the Event posts are ordered by the Publish date, please change the post publish date for reordering purpose, also you can make use of a plugin as Post Reorder

    Q3: If you want to epand the Social Share this, you will need to add to Custom CSS the following rule :

    .share_it div{opacity: 1;}

    Thank you for your patience

    Best Regards


    Tesla
    Member
    Member
    #28859

    No, the CSS is just for extending the social options like in Electra single blog

    If you mind adding socials to your header bar next the menu, it will be considered as payed customization, for this purpose please contact us at lab@teslathemes.com.

    Best Regards


    Anonymous
    Inactive
    Inactive
    #68168

    This is a follow-up to your previous request #6350 “Toggle List title doesn&#03…”

    Hi, Michael –

    Believe it or not, this site still hasn’t gone live, but I’ve been updating plugins etc to keep it as safe as possible from malware, etc.

    The dashboard/plugin area said that the revolution slider needed to be updated from 4.5.2 to 5.2.15. I ran the update, it said it was success, but now the slider doesn’t display. The plugin page update is to deactivate, so it seems like it should be active, but there’s a message underneath about activating by registering, which doesn’t appear to be free. Can I get this to work again? Or do I need to rollback the plugin with Updraft?

    http://www.jcricebooks.com/wp-admin/

    sign on info below

    wpbigboss

    r|c3-JC-wpAcc3ss

    Thanks,

    Jack


    Anonymous
    Inactive
    Inactive
    #68224

    Hi Jack,
    I can see that you are using Revolution Slider version 5.3.1.5 and the slider works:
    https://drive.google.com/a/red-sky.pl/file/d/0B11RflJnvBkjRlI1RmwyQ1JRZlU/view?usp=drivesdk
    Have you done something regarding this?
    Regards


    Anonymous
    Inactive
    Inactive
    #68270

    Hi Jack,
    Yes, it was me the person who has logged in from that IP address.
    Since I can see the slider, please let me know more details about what device, browser, and OS are you using
    Best Regards

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

Toggle List title doesn't get rid of question mark

Home Forums WordPress Themes Electra Toggle List title doesn't get rid of question mark

[i]
[i]
[i]
[i]